top of page

BRACELETS

No discoloration, non-tarnish & hypoallergenic

ARMBANDEN COLLECTIE VAN ROCKY ROSA 

Bij ons shop je veel verschillende soorten armbanden in veel stijlen. De allerleukste en meest trendy armbandjes vind je bij Rocky Rosa. Zowel gouden als zilveren armbandjes in verschillende maten schakels. De trend die wij het allerleukste vinden is het layeren van de armbandjes voor de perfecte armcandy. 

MINIMALISTISCHE ARMBANDEN

Als je houdt van de minimalistische armbandjes kun je gaan voor dunne armbandjes in zilver en goud. Maar we hebben ook opvallendere bangles zoals de Greek Bracelet. 

ARMBANDEN TREND VAN HET MOMENT

De grote trend van het moment zijn de armbanden met de schakels, die geïnspireerd zijn op de jaren 90. De schakelarmbandjes zijn er in het zilver en goud allemaal gemaakt van onze hoge kwaliteit materialen waardoor ze niet verkleuren en lang mooi blijven met het dragen van jouw perfecte armparty. 

MAAK JE OUTFIT AF MET DE SIERADEN VAN ROCKY ROSA

De snake bracelets hebben we in de nieuwe collectie ook in een dikkere meer opvallende variant, die heel leuk zijn om met elkaar te combineren. 

Onze flat bracelets zijn heel mooi shiny & perfect te combineren met de andere armbaden maar ook erg mooi op zichzelf door de prachtige glans en het simpele maar bijzondere design. 

BEDELARMBANDEN ZIJN HELEMAAL ON-TREND

Ook de bedelarmbandjes met de sleuteltjes en de bolletjes zijn helemaal on-trend en erg leuk om te combineren met de rest van de armbanden collectie. 

De armbandjes maken jouw outfit helemaal af en zorgen ervoor dat zelfs de meeste simpele helemaal afgemaakt kan worden met de sieraden van Rocky Rosa! 

Shop nu jouw favoriete armband op deze pagina van Rocky Rosa, veel shopplezier! 

bottom of page