top of page

Our collection

OORBELLEN​ COLLECTIE VAN ROCKY ROSA 

Bij ons shop je veel verschillende soorten oorbellen in veel stijlen. De allerleukste en meest trendy studs, oorhangers en hoops vind je bij Rocky Rosa.

Zowel gouden als zilveren oorbellen in verschillende stijlen. Ga je eerder voor een leuke stud oorbel, een creool of houd je van de grote opvallende oorbellen en ga je voor de statement earrings.  

 

DE PERFECTE EARPARTY

De trend die wij het allerleukste vinden is het combineren van heel veel verschillende oorbellen in je oor voor de perfecte earparty. Begin bijvoorbeeld in je eerste gaatje met een hoop, in het tweede gaatje een hangertje en in het derde gaatje een studs voor de perfecte eerparty. Het leuke is dat beiden oren niet hetzelfde hoeven te zijn en op verschillende manieren gecombineerd kunnen zijn. Zo komen enkele oorbellen uit de stash ook nog van pas! ;)

VAN STUDS TOT HOOPS

We hebben een grote collectie aan oorbellen in zowel zilver als goud en in verschillende stijlen die allemaal erg leuk met elkaar te combineren zijn. Wat vind je bijvoorbeeld van de trendy creolen trend of kies je juist voor een stud oorbel. Al onze oorbellen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen waardoor ze mooi blijven, niet verkleuren en ook nog eens hypoallergeen zijn zodat ze veel draag comfort hebben. 

GROTE COLLECTIE OORBELLEN VAN ROCKY ROSA 

 

Zoals je wel zag tijdens het shoppen in onze webshop is dat wij een heel grote collectie oorbellen hebben, wij kunnen eigenlijk wel zeggen dat onze eerste liefde bij Rocky Rosa de oorbellen zijn. Een super simpele outfit maak je toch wel helemaal compleet met de perfecte eerparty.  Wij gaan geen dag de deur uit zonder onze oorbellen, en we worden elke ochtend  helemaal blij als we de perfecte oorbellen uitzoeken voor de dag. 

Omdat de collectie zo groot is, hebben wij echt voor ieder wat wils. Ga je voor een kleinere oorbel, of juist de grote opvallende trendy creolen met hippe printjes. 

bottom of page