top of page

necklaces

No discoloration, non-tarnish & hypoallergenic

KETTINGEN COLLECTIE ROCKY ROSA 

Wat leuk dat je shopt in onze webshop! Op deze pagina vind je al onze verschillende kettingen. We hebben onze collectie in een korte tijd aangevuld met veel verschillende stijlen.

 

Bij Rocky Rosa laten we ons inspireren door de laatste trends maar vinden het belangrijk dat onze sieraden net even anders zijn. Onze items zijn uniek en hebben allemaal die bijzondere Rocky Rosa touch! 

SIERADEN MET EEN BETEKENIS

Onze collectie wordt regelmatig aangevuld met mooie kettingen in goud & zilver, allemaal gemaakt van het meest hoogwaardige chirurgisch staal, met een echt laagje goud & silver en een speciale sealing zodat alle sieraden jaren lang mooi blijven met het dragen. Door het materiaal wat wij gebruiken zijn alle sieraden waterproof en hypoallergeen, zodat je de sieraden ook goed kunt dragen mocht je een allergie hebben voor andere sieraden.

Onze collectie bestaan op het moment uit kettingen met hangers en bedels, maar ook gebruiken wij leuke letters & quotes die je ook goed cadeau kunt doen. 

Welke letter ketting of sterrenbeeld ketting kies jij? Wij vinden het naast de looks ook erg belangrijk dat de sieraden een mooie betekenis hebben zodat het dragen van de sieraden je zullen inspireren. 

Een ketting met de letters van je kinderen, zus, moeder of je best friend? Houd je ook zo van de betekenissen van de verschillende sterrenbeelden dan is de onze Starsign Necklace echt wat voor jou. De kettingen zijn geïnspireerd op de jaren 90 stijl waar wij zo van houden.

WELK SIERAAD PAST HET BESTE BIJ JOU?

Een enorme populariteit hebben onze Vintage Letter Necklaces, deze lettertjes hebben een vintage look & zijn er leuk om te layeren met je andere hangers. Kies je eigen letter of die van je loved ones! 

De nieuwe lijn met quote kettingen zijn er in twee varianten, een enkele quote of een gelaagde ketting met een muntje erbij. Bij deze laatste heb je twee kettinkjes met 1 sluiting dus heb je meteen het leuke trendy gelaagde effect. Kies een quote die goed bij je past of die je inspireert en geef hem jezelf cadeau. Maar de kettingen zijn ook erg leuk om een vriendin cadeau te geven voor een verjaardag, jubileum, Valentijnsdag, moederdag of tijdens de feestdagen. 

Een bijzondere plek in onze hart hebben de kettingen met de Tree of Life boompjes. Die hebben we op verschillende manieren afgebeeld op de hangers aan de kettingen. Wij noemen deze collectie onze Tree of Love collectie, omdat dit voor ons een belangrijk thema is voor ons: Lief zijn voor elkaar en op nummer 1 voor jezelf. De betekenis van de kettingen is op nummer 1: Liefde, kracht, groei en de band tussen familie en vrienden. Koop hem voor jezelf omdat het een goede herinnering is aan liefde voor jezelf of geef hem cadeau aan iemand die veel voor je betekent. 

Heb je al de nieuwe kettinkjes gezien met de losse bedeltjes, je kunt helemaal je eigen ketting personaliseren en eigen maken. 

We hebben veel verschillende stijlen in onze collectie, en wel een ketting passend bij elke outfit . Van minimalistische kettingen tot grote opvallende schakelkettingen die lekker opvallen. Ga je eerder voor een simpele ketting of een ketting met een mooie betekenis. Het leukste is toch wel het combineren van meerdere kettingen met elkaar, dan hoef je ook niet te kiezen ;)! 

bottom of page